MUŽI - Konec černé série: D.Třešňovec - Klášterec n./O. 3:1

31.05.2011 12:00

Poslední květnovou neděli nás na domácím hřišti čekal souboj s Kláštercem, kdy jsme konečně chtěli prolomit nelichotivou bilanci tří proher v řadě bez vstřelené branky. Po dlouhé době jsme v základní sestavě přivítali matadora Tomáše Holečka, který se hned uvedl vedoucí brankou zápasu. Tímto gólem vyvrcholil náš úvodní tlak, kdy jsme nejprve neproměnili penaltu a chvíli poté přeci jen vstřelili vedoucí gól. Hosté pak postupně převzali otěže zápasu, ale poločasové skóre se již nezměnilo - 1:0 pro nás.
Druhý poločas pokračoval v podobném trendu, hosté měli více ze hry, ale produktivita byla tentokrát na naší straně. Nejprve však hosté vyrovnali, ale o něco později jsme se šťastným gólem ujali Davidem Tejklem vedení 2:1. Klášterečtí se ještě více natlačili na naši polovinu, ale hrozili pouze střelami z větší vzdálenosti. My jsme naopak hráli především na brejky a jeden z nich ještě před koncem proměnili - po dlouhém chybném vyběhnutí gólmana se dalekou střelou z voleje trefil do prázdné branky Milan Moravec - 3:1. Tři body tak konečně opět zůstaly doma, ale je nutné podotknout, že zápasu by spravedlivě slušela nejméně remíza.
Sestava: Šilar R. - Přibyl, Tejkl, Švarc, Jirásek - Mačát J., Holeček (Dorazil T.), Ambrož, Seidlman - Moravec, Šilar K.
Fakta – Branky: Holeček, Tejkl, Moravec – Mitvalský. Rozhodčí: Juda. Diváci: 100.
Komentář na stránce soupeře: http://www.sokolklasterec.cz/uvod-fotbal/1181-tresnovec-klasterec-2011.html

Rybník – Kunvald 2:3
V první půli byli lepší hosté, ve druhé půli domácí. Utkání by slušela remíza. Ve druhé půli rozhodčí neodpískal jasnou penaltu po hře rukou. Fakta – Kareš, Hůlka – Moudrý, Krejsa, Rous. Diváci: 200.

Žichlínek – Lichkov 5:0 (3:0)
Z boje o chvost tabulky III. třídy vyšel lépe Žichlínek, který po několika zápasech bez vstřelené branky uštědřil předposlednímu Lichkovu „búra“. Utkání se hrálo za mírné převahy domácích, kteří o osudu utkání rozhodli už v prvním poločase. Fakta – branky: 10. a 21. Smrkal, 38. Skalický, 68. Rossler, 84. Heger. Rozhodčí: Formánek. ŽK: 2:3. ČK: 0:1 (Merta). Diváci: 100.

Dlouhoňovice - Kerhartice 2:4 (0:3)

Kerhartice zaslouženě zvítězily. Fakta – branky: Macháček, Fišer – nehlášeno. Rozhodčí: Šejna. Diváci: 80.

 

Diskusní téma: Konec černé série: D.Třešňovec - Klášterec n./O. 3:1

Kouč...

Lyžař 03.06.2011
Tentokrát si myslím, že zásluhy na vítězství jsou hlavně u kouče a u Filipa, který mě několikrát na brankové čáře zastoupil. Už se nedivím, proč se pokaždé ptal, jestli má, nebo nemá jít hrát do pole...Díky, Fildo..

Přidat nový příspěvek