MUŽI - Další matný výkon: D.Třešňovec - Králíky Č.Voda C 0:4

20.09.2011 12:08

Šesté kolo okresní III.třídy jsme zahajovali doma, proti soupeři z dolní poloviny tabulky, Č.Vodě C. Minulý týden jsem utrpěli debakl na hřišti vedoucího Rybníka, na kterém se podepsala jednak absence některých hráčů, a také tendenční řízení zápasu ze strany sudího - takže psychicky jsme na tom nebyli ideálně. Nicméně, utkání na domácím hřišti patřila zpravidla vždy k těm povedeným, body zde ztrácíme minimálně, a tak jsme doufali v návrat na vítěznou vlnu. Do sestavy se navrátili před týdnem chybějící útočníci, změna byla i na postu brankáře, tedy papírově jsme byli připraveni – kompletní sestava až na Pekyho, domácí hřiště, soupeř v tabulce bodově za námi.
 
Ale fotbal se nehraje na papíře. Realita a průběh zápasu byl jako ze špatného snu. Už od začátku jsme působili mdle, zakřiknutě, nebyli jsme schopni směrem dopředu nic kreativního vymyslet. Mužstvu opět chyběl pohyb, navíc jsme hráli poměrně zataženě, a nechávali ve středu hřiště příliš mnoho prostoru pro kombinaci soupeře, jehož technická převaha se začala pomalu projevovat. Sice prvních 30 minut hráli „házenou“ ala Barcelona, a nebezpeční příliš nebyli. Největší šance jsme jim totiž nabídnuli sami, svou nedůrazností v obranné činnosti – nade vše čněla zejména neschopnost obyčejně odkopnout míč, a to několikrát po sobě. To nakonec červenovodští potrestali gólem do kabin, kdy po sérii střel ta poslední zapadla k tyči, a do kabin jsem šli za nepříznivého stavu 0:1.
 
Kdo čekal, že se probereme a zápas otočíme, se mýlil. Již brzy po výkopu se soupeř dostal do dvou stoprocentních šancí, které ještě domácí brankář stačil zlikvidovat. Po následném rohu ovšem dostal hostující útočník příliš mnoho času na zpracování, otočku, a pěknou ranou do šibenice zhruba z 8 metrů navýšil skóre v náš neprospěch, 0:2. Až po tomto gólu jsme se snažili hrát více důrazně, vystřídání byli oba útočníci a v záloze si své odvedl D. Mačát, přesto to nestačilo. Opět chybějící pohyb a postupně se hroutící organizace hry vyústila v narůstající množství brejků soupeře, z nichž jeden byl proměněn - 0:3. Následně jsme měli možnost zahrávat penaltu, ale i touto možností skórovat jsme pohrdli. Do otevřené obrany se dál valili hráči soupeře, dvě šance ještě domácí brankář zlikvidoval, ovšem nezabránil poslednímu gólu na 0:4 po sólovém úniku střídajícího útočníka.
 
Je to jeden z nejhorších výsledků mužů v domácích zápasech za několik posledních let. Ještě více než skóre je však varující způsob, jakým jsme ji utrpěli. Bez důrazu, pohybu, boje a lepších nahrávek můžeme v podobně tristních výkonech pokračovat i nadále, a to snad nikdo z nás nechce dopustit. Začněme každý od sebe, proberme naše slabá místa, a hlavně ukažme vůli s nepříznivou situací něco dělat! Šance na reparát je hned za týden.

Autor reportu: Radim

Sestava: Nový - Kopecký R., Pánik, Kopecký M. (Švarc), Jirásek - Seidlman (Mačát D.), Holeček, Ambrož, Jedlinský - Šilar K. (Moravec), Dorazil T. (Kost)
Fakta – branky: Ježek 2, Pařízek, Dostál. ŽK: 0:1. Diváci: 100.

Boříkovice – Luková 1:3
Úvod utkání byl vyrovnaný, domácí měli sice územní převahu, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Nejblíže ke gólu v první půli měli při zahrávání přímého kopu, ale míč letěl těsně mimo. Hosté se zaměřili na zodpovědné bránění a rychlé protiútoky. Z jednoho se jim v 41. min. podařilo vstřelit branku – 0:1.
Druhý poločas byl ze strany domácích ještě horší než první, a tak byli za svoji hru potrestáni dalšími dvěma brankami a hosté již vedli 3:0. V závěru domácí vstřelili alespoň čestný úspěch. Vítězství hostí bylo zcela zasloužené.
Fakta – branky: Krejčí - Šebrle 2, Motyčka. Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 1:2. Diváci: 100.

Rudoltice – Albrechtice 2:4 (0:1)
Ze strany hostů velmi povedený zápas. Albrechtice měly větší chuť bojovat a soupeře přehrávaly. Zaslouženě zvítězily.
Fakta – branky: Macháček (pen), Stránský – Koutný, Tillman, Kollert, Marek. ŽK: 0:2. ČK: 1:0 ( Beneš). Diváci: 100.

Kerhartice – Klášterec n.O. 3:1
V prvním poločase měli více ze hry hosté, lépe kombinovali a byli aktivnější. Domácí podržel brankář P. Onderka, když žádnou z šancí nepustil za záda. Ve 44. min. se do vedení dostali domácí, když byla po faulu ve vápně na E. Fischera odpískána penalta. Tu proměnil L. Váně.
Po změně stran dvěma podobnými góly z úhlu zvýšil L. Váně a završil hattrick. Hosté i přes tříbrankový rozdíl hráli výborně a po faulu ve vápně byla odpískána penalta i na druhé straně. Tu se štěstím proměnil klášterecký Jan Bartoš a upravil na konečný stav 3:1 pro Kerhartice.

D. Čermná – Rybník 0:1
Domácí hráči se v posledních utkáních neuvěřitelně trápí v koncovce. Vedoucí tým tabulky toho dokázal využít. Hosté se po chybě domácích dostali do vedení už v první půli. Jednobrankový náskok do konce utkání už uhájili.
Fakta – branka: Milkovič. Rozhodčí: Kolář. ŽK: 3:2. Diváci: 90.

Helvíkovice – Dlouhoňovice 1:1 (PK 4:2)
Domácí měli drtivou převahu. Nebyli ale schopni dát branku. Vyrovnali až ve druhé půli. Na penalty byli šťastnější.
Fakta – branky: Belobrad – Třináctý. ŽK: 2:3. Diváci: 150.

Tabulka po 6.kole:

Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body (Prav)
1. Rybník 6 6 0 0 25: 7 18 ( 12)
2. Helvíkovice 6 3 2 1 10: 6 11 ( -1)
3. Kerhartice 6 3 1 2 11: 10 11 ( 1)
4. Králíky-Červ.Voda C 6 3 1 2 11: 9 10 ( 4)
5. Dol.Čermná 6 3 0 3 12: 8 9 ( 0)
6. Dol.Třešňovec 6 3 0 3 11: 14 9 ( 0)
7. Rudoltice 6 2 1 3 7: 11 8 ( -5)
8. Dlouhoňovice 6 2 1 3 6: 11 7 ( -2)
9. Albrechtice 6 2 0 4 10: 12 6 ( -3)
10. Luková 6 2 0 4 10: 13 6 ( -3)
11. Boříkovice 6 2 0 4 6: 11 6 ( -6)
12. Klášterec n.Orl. 6 2 0 4 9: 16 6 ( 0)

 

Diskusní téma: MUŽI - Další matný výkon: D.Třešňovec - Králíky Č.Voda C 0:4

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek