MUŽI - Debakl z pohraničí: Boříkovice - D.Třešňovec 6:1

07.06.2011 12:31

První červnové utkání jsme vyrazili na hřiště Boříkovic, které v jarní sezóně předvádí zajímavé výsledky. Zápas se odehrával za velmi krutého vedra, se kterým se museli popasovat hráči obou mužstev. V prvních minutách jsme se sporadicky dostali do několika málo šancí a náznaků střel, což ovšem posléze utnul tlak domácích. Tento tlak vyústil celkem nešťastně odpískanou penaltou, kterou proměnil domácí kapitán. Tato situace nám příliš na klidu nedodala a soupeři poskytla psychickou výhodu. Domácí pokračovali v kombinační hře a vesměs přehrávali tým hostí, což logicky vyústilo i ve změnu skóre. Poločas končil za stavu 4:0. Ve druhé půli se družstvo třešňoveckých vzchopilo a na několik minut zamklo domácí před jejich brankou. Střeleckou nemohoucnost hostů pak ukončil razantní střelou pod víko Olda Kost a snížil tak náskok boříkovických. Následně jsme mohli opět skórovat, když břevno nastřelil dalekonosnou střelou Milan Seidlman. Za tohoto tlaku se však domácí dostali do rychlého brejku, jenž vyjádřili gólově, a tím nám sebrali poslední naděje na bodový úspěch z tohoto utkání. Za tohoto stavu se zápas spíše jen dohrával, a tak se hostující lavička rozhodla vystřídat brankáře. Mezi tyče hostí se tak vrátila nedávná třešňovecká legenda v podobě Radima Nového. I ten však musel vylovit balón ze sítě po další povedené akci domácích, která tak zkompletovala stav vysoko 6:1. Tým třešňoveckých opět zažil jakési klišé v tom smyslu, že nedokázal přivézt body z venkovního hřiště. Nutno však dodat, že domácí si po předvedeném výkonu plně výhru zasloužili, i když konečný stav je z našeho pohledu velmi krutý.
Autor reportu: Machi
Sestava: Sonták (Nový) - Přibyl, Jirásek, Mačát J., Dušek - Dorazil A., Macháček, Seidlman - Moravec (Dorazil T.), Kost, Šilar K. (Motl)
Fakta – branky: Kylar 3, Švéda 2, J. Krejčí – Kost. Rozhodčí: Zuzík. ŽK: 0:0. Diváci: 120.

Mistrovice – Dlouhoňovice 3:1 (3:0)
V úvodu zápasu se domácí ujali vedení dorážkou L. Novotného. Ve 34. minutě se domácí dostali do dvoubrankového vedení po pěkné akci domácího útoku, který zakončil Matějka. Gólem do šatny zvýšili domácí náskok na 3:0 Venclem. V 53. minutě hosté korigovali výsledek na 3:1 z pokutového kopu, který proměnil nejlepší hráč hostů, brankář Macháček. Fakta – branky: Matějka, L. Novotný, Vencl – Macháček. Rozhodčí: Kolář. ŽK: 0: 1. Diváci: 70.

Lichkov – Rybník 0:4 (0:4)
Rybník rozhodl o svém jednoznačném a zaslouženém vítězství již v prvním poločase. Fakta – branky: Kareš 2, Novotný, Kolář. Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 2:2. Diváci: 100.

Kunvald – Králíky/ Č. V. C 7:2 (3:1)
Domácí se ujali vedení ve 23. minutě střelou M. Šrolera. Ve 30. minutě zvýšil na 2:0 R. Moudrý po krásné přihrávce J. Matějky. Před přestávkou ještě vstřelil 3. gól domácích J. Matějka. O minutu později, ve 44. minutě, snížili hosté na 1:3 po chybě domácího brankáře. Hned v úvodu druhého poločasu, prakticky po zahajovacím výkopu, zvýšil po chybě hostující obrany R. Moudrý na 4:1. O dvě minuty později překonal krásnou střelou brankáře hostí M. Kucej. Na 6:1 zvýšil v 68. minutě A. Trejtnar. Gólový účet domácích završil v 86. minutě R. Moudrý svým 3. gólem v zápase. Hosté ještě v závěru upravili na konečných 7:2. Přestože je výsledek utkání jednoznačný, hra obou týmů byla vcelku vyrovnaná. Domácí si však vypracovali více šancí, které dokázali proměnit, a s předstihem si zajistili vítězství v letošním ročníku okresní III. třídy. Fakta – branky: R. Moudrý 3, M. Šroler, J. Matějka, M. Kucej, A. Trejtnar. Rozhodčí: Rot. ŽK: 0:2. Diváci: 50.

Klášterec n. Orl. – Žichlínek 2:1 (1:0)
Zápas začal mírnou převahou domácích, ale po střele do tyče ve 28. minutě se hra vyrovnala. Těsně před koncem prvního poločasu Mitvalský získal vedení pro Klášterec. Deset minut po přestávce hosté vyrovnali. V 76. se domácí ujali vedení po střele Křena. Žichlínek tak byl definitivně odsouzen k sestupu. Fakta – branky: Mitvalský, Křen – Hostovský. Rozhodčí: Vejda. ŽK: 0:2. Diváci: 180.

 

Diskusní téma: MUŽI - Debakl z pohraničí: Boříkovice - D.Třešňovec 6:1

Záloha

Lyžař 11.06.2011
Bohužel už delší dobu se potýkáme s děravou zálohou. Klid, který jsme měli ve středové řadě v minulých letech (hlavně pak díky nestorům, kteří stále drželi) je najednou ten tam. No a to nám děláý vrásky na čelech. Poslední dobou pouze vzpomínáme na časy, kdy jsme měli zálohu neoblomnou. Bohužel tak nyní spadáme do "šedi velkoměst". Bohužel. Držím fotbalovému Třešňovci palce, aby zase našel klid a třeba i nové naděje do středu své sestavy.

Přidat nový příspěvek