MUŽI - Hokejový výsledek: D.Třešňovec - Kerhartice 6:3

16.06.2011 12:07

V posledním domacím zápase jsme přivítali celek Kerhartic, který se pohybuje na pátém místě tabulky a nasbíral zatím o pět bodů více než my.
Náš tým se po dlouhé době sešel ve větším počtu, kdy i lavička náhradníků nám byla malá. Zápas se po dlouhé době začal odvíjet podle našich not. V první desetiminutovce jsme se dostali po brankách Milana Moravce a Oldy Kosta do dvoubrankového vedení, přestože měl hostující celek malinko více ze hry. Toho využil pouze jednou a po našem nedorozumnění v obraně snížil na 2:1. Naše brejky však byly konečně efektivní a tak oba útočníci přidali po další brance a poločasové skóre zakončil Filip Ambrož na 5:1!
V druhé půli se snažili hosté hrozivé skóre korigovat, což se jim nakonec částečně dvěma brankami podařilo - 5:3. Nám po náročném prvním poločase viditelně docházely síly, přesto ještě Milan Moravec završil svůj hattrick nádhernou střelou z dálky a stanovil konečné skóre na hokejových 6:3. Toto vítězství nás ponechalo na sedmém místě tabulky, ale v tabulce zápasů na domácím hřišti jsme dosáhli na vynikající první místo (25 bodů z 33 možných)!
V posledním kole této sezóny jedeme v neděli na hřiště Dlouhoňovic. 
Sestava: Nový - Mačát J., Švarc, Tejkl, Jirásek - Dorazil A. (Seidlman), Macháček, Holeček (Dorazil T.), Ambrož - Moravec, Kost (Šilar K.)
Branky: Moravec Milan 3, Kost Oldřich 2, Ambrož Filip - Váně Lukáš 2, Dočkal Roman; ŽK: Tejkl David - Eliáš Jan

Kunvald - Mistrovice 3:3 (1:0)      
 
Branky: Lauterbach Aleš, Rous Vojtěch, Matějka Jan - Matějka Milan, Stejskal Jaromír, Doskočil Radim; ŽK: Rous Vojtěch - Krejčí Aleš, Dušek Dominik

Rudoltice - Dlouhoňovice 3:0 (2:0)   
   
Branky: Macháček Petr 2, Stránský Zdeněk; ŽK: 0 - Jakubec Václav, Musil Miroslav

Králíky-Červ.Voda C - Lichkov 3:0 (1:0)       
Branky: Vyšohlíd Egon 2, Halanič Radek; ŽK: Chromek Miroslav, Pařízek Jaroslav, Kostúr Jaroslav - 0

Rybník - Klášterec n.Orl. 3:0 (0:0)  
     
Branky: Škrob Martin 2, Milkovič Patrik

Žichlínek - Boříkovice 2:1 (0:1)   
   
Branky: Hostovský Radek, Kuře Michal - Dušek Jakub; ŽK: Hostovský Radek, Smrkal Martin, Skalický Ondřej, Langr Jan - Šponar Michal, Švéda Zdeněk

 

Diskusní téma: MUŽI - Hokejový výsledek: D.Třešňovec - Kerhartice 6:3

top 3

Ales D. 17.06.2011
Olda, Lajka, Radim

top tríííí

Radim 16.06.2011
Moravec,Kost a Filip

Přidat nový příspěvek