MUŽI - Jasná výhra nad nováčkem: D.Třešňovec - Luková 4:1

06.09.2011 20:04

V zápase 4. kola III. třídy okresního přeboru jsme doma odehráli další derby s lokálním rivalem, přivítali jsem celek Lukové. Soupeř je v soutěži nováčkem, když postoupil z loňského ročníku  IV. třídy a domácí jen odhadovali, v jaké síle se soupeř představí. Jelikož Luková tuto sezónu ještě nebodovala a protože my nechceme doma moc bodů rozdávat, bralo vedení klubu a fanoušci před zápasem pouze vítězství jako jediný akceptovatelný výsledek.

První poločas jsme začali vlažně a obraz hry tomu odpovídal, hra byla víceméně vyrovnaná, nicméně byl to soupeř, kdo měl do 20. minuty dvě poměrně slušné šance ke skórování, naštěstí nás podržel výbornými zákroky brankář Zdenda Sonták. Zhruba v polovině 1. půle jsme si uvědomili, že bez běhání se fotbal hrát a hlavně vyhrát nedá a po zlepšení pohybu jsme začali mít ve hře navrch. A hned z toho rezultovalo zvýšené nebezpečí pro branku hostí - nejprve měl dobrou šanci k otevření skóre zápasu Filda Ambrož, který však z úhlu netrefil, poté se mohl po rohovém kopu prosadit Tomáš Dorazil, ale jeho hlavička mu nesedla. Festival zahozených šancí dovršil Tomáš Holeček, který po nádherné střele Aleše Jiráska z 20 metrů, kterou gólman hostí jen vyrazil před sebe, nedokázal, jak sám řekl: „v tisíciprocentní šanci“, trefit hlavou odkrytou branku. No, ve 42. minutě jsme se konečně dočkali, když si Tomáš Dorazil po rozehraném rohovém kopu našel hlavou míč a vsítil tak svůj první gól této sezony, 1:0.   

Druhý poločas začal, tak jak první skončil, hrálo se převážně na polovině soupeře a zdálo se, že je otázkou času, kdy přidáme druhý uklidňující gól. Tato situace nastala v 52. minutě, kdy po nedorozumění hostujícího obránce s gólmanem vlétl do vápna Tomáš Dorazil a vsítil tak svůj již druhý gól. O deset minut později přistrčil střídající Míra Jedlinský ideálně míč střídajícímu Jirkovi Švarcovi na hranici velkého vápna, kterému se podařilo uvolnit se a pak svoji střelu otřít o obránce, střela tak se štěstím zapadla k pravé tyči brány hostí. V 71. minutě jsme přidali poslední gól, kdy po důrazném napadání Karlem Šilarem ve vápně hostí se k míči dostal Míra Jedlinský a vstřelil tak svůj druhý gól v druhém odehraném zápase. Po čtvrté brance jsme maličko vyklidili střed hracího pole a soupeř se tak začínal dostávat na dostřel naší branky. Nakonec se mu podařilo jeden z nebezpečných útoků proměnit a Aleš Bílý v 82. minutě vstřelil čestnou branku.
Po tomto kole nám tak patří třetí místo v tabulce a příští sobotu nás čeká zápas na hřišti horkého favorita na postup a doposud body neztrativšího celku Rybníka.

Autor reportu: Švája

Sestava: Sonták - Kopecký R., Pánik, Kopecký M. (Švarc), Jirásek - Seidlman (Mačát D.), Ambrož, Holeček, Dorazil A. (Jedlinský) - Dorazil T. (Šilar K.), Moravec
Fakta – branky: Dorazil T. 2x, Švarc, Jedlinský  - Bílý. Rozhodčí: Juda. ŽK: 0:0. Diváci: 100

Boříkovice – Dlouhoňovice 0:2
První poločas byl v režii domácích. Druhý poločas domácí na půl hodiny vypadli ze hry a hosté je dvěma brankami potrestali, nejdříve využili zaváhání domácí obrany a druhou branku přidali z přímého kopu z hranice velkého vápna. Domácí se v závěru utkání snažili alespoň snížit, ale největší šanci Šponara zastavila tyč. Hosté zvítězili zaslouženě, protože utkání se hraje na góly, a ne na gólové příležitosti. Fakta – branky: Plíva, Mikyska. Rozhodčí: Sokol: ŽK: 1:2. Diváci: 50.

Rudoltice – Helvíkovice 0:0 (PK 5:4)
Vyrovnané utkání, v úvodu byli hosté fotbalovější. Poté se ale zápas vyrovnal. Až do vyloučení Ježka se hrálo vyrovnaně. Domácí se vzepřeli, vytvořili si několik šancí, žádnou ale neproměnili. O vítězi rozhodly až pokutové kopy. Obdiv patří rozhodčím, kteří i přes svůj vysoký věk zvládli bez problémů v teplém počasí utkání odpískat. Fakta – rozhodčí: Šejna. ŽK: 2:2. ČK: 1:0 (L. Ježek). Diváci: 60.

Kerhartice – Králíky/ Červená Voda C 1:1 (PK 4:2)
Domácí se ujali vedení ve 24. min. brankou Kopečka ml. Hosté ve 2. poločase vyrovnali Koreňem. V závěrečném penaltovém rozstřelu vynikl domácí brankář Onderka, který kryl 2 pokutové kopy. A protože domácí střelci se ani jednou nemýlili, na penalty zvítězili. Fakta - branky: Kopeček ml. – Koreň. Rozhodčí: Saňák. ŽK: 6:3. Diváci: 30.

Dolní Čermná – Albrechtice 1:0 (1:0)
V zápase tradičních rivalů začali hosté aktivně, ale už ve 3. minutě inkasovali po dělovce z přímého kopu, který zahrával domácí Pupík. Poté se hra přelévala ze strany na stranu s mnoha šancemi. Žádný další gól ale už nepadl. Fakta – branky: Pupík. Rozhodčí: Sobotka. ŽK: 2:1. Diváci: 80.

Klášterec nad Orlicí – Rybník 3:6 (3:2)
Domácí nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy, i přesto začali velmi dobře. V prvních patnácti minutách si vytvořili tři brankové příležitosti. V 16. a 17 . minutě se ale prosadili hosté. Domácí bojovali a do poločasu otočili stav na 3:2. Do druhé půle ale domácím došly síly a techničtí hosté toho využili a zvítězili. Fakta – branky: Patrik Fišer, Křen, Sabota – Michal Kareš, Kolář, Hůlka, Škrob, Milkovič, tesař. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 1:1. Diváci: 160.

Tabulka po 4.kole:

Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body (Prav)
1. Rybník 4 4 0 0 17: 7 12 ( 9)
2. Helvíkovice 4 3 1 0 7: 2 10 ( 4)
3. Dol.Třešňovec 4 3 0 1 11: 3 9 ( 3)
4. Dol.Čermná 4 3 0 1 11: 4 9 ( 3)
5. Dlouhoňovice 4 2 0 2 5: 8 6 ( 0)
6. Klášterec n.Orl. 4 2 0 2 7: 11 6 ( 0)
7. Kerhartice 4 1 1 2 5: 7 5 ( -2)
8. Rudoltice 4 1 1 2 3: 7 5 ( -5)
9. Králíky-Červ.Voda C 4 1 1 2 5: 8 4 ( 1)
10. Albrechtice 4 1 0 3 6: 9 3 ( -3)
11. Boříkovice 4 1 0 3 4: 8 3 ( -6)
12. Luková 4 0 0 4 4: 11 0 ( -6)

 

Diskusní téma: MUŽI - Jasná výhra nad nováčkem: D.Třešňovec - Luková 4:1

multistrelec

Machi 07.09.2011
Jen odjedu a Dorin se splasi.. to je pech...

série

Radim 07.09.2011
kluci jedete pěkně, snad Vám to vydrží v v Rybníce!

Dobrej start do sezony!!!

Olí 06.09.2011
Pěkně jste se rozstříleli hoši,tak ať vám to vydrží.Co to je za novinku s těma penaltama???:)

Re: Dobrej start do sezony!!!

Filda 07.09.2011
Zdar Olí, tuto sezónu se testuje několik novinek - 4 lidi na střídání, po nerozhodném výsledku se kopou penalty (vítězný tým pak získá 2 body) a po ošetření se musí počkat 3 minuty do návratu na hřiště...

Re: Re: Dobrej start do sezony!!!

Radim 09.09.2011
jinak já jsem od 7.9. zdravotně ok, ale pokud vám to takhle šlape, nechal bych Zdendu chytat dál. termínově mohu nejdřív na zápas s Vodou C, tréninky stále nestíhám.. pokud to bude aktuální, ať se kouč ozve.

Přidat nový příspěvek