MUŽI - Prohra v derby: Žichlínek - D.Třešňovec 3:0

27.04.2011 10:33

V předvelikonoční neděli nás čekalo lokální derby v Žichlínku, který bojuje o záchranu ve III.třídě. Od začátku zápasu předváděli domácí aktivnější a hladovější fotbal a nám naopak kombinace velice vázly. Prvním šokem pro nás byla branka v prvních minutách zápasu, kdy Hostovský důrazně zakončil centr z pravé strany. Druhý gól jsme obdrželi po skrumáži před brankou, kdy míč do sítě propasíroval Motl a stanovil tak poločasové skóre na 2:0. Ani po změně stran se hra příliš nezměnila, domácí se více dostávali do šancí a jednu z nich proměnil po úniku Skalický - 3:0. Podmáčený terén nahrával spíše bojovnému (ne však záludnému) fotbalu a rozhodčí tak tasil karty jak na mariáši (celkem 10x). Výsledkem tak byly 2 červené karty (obě po 2 ŽK) pro domácího Motla a hostujícího Ambrože. Výsledek se již do konce nezměnil a tak domácí vybojovali velice důležité 3 body pro záchranu. Nám po prohře patří v tabulce stále 3.místo, ale týmy do 10.místa jsou v rozmezí 3 bodů. Pokud budeme chtít uspět příští týden proti Rybníku (4.místo), budeme muset podat diametrálně odlišný výkon.
Naše sestava: Šilar R. - Přibyl, Tejkl, Švarc, Jirásek (Dušek) - Ambrož, Dorazil A., Chromec - Šilar K. (Motl), Moravec, Kost
Fakta – branky: Hostovský, L. Motl, Skalický. Rozhodčí: Budina. ŽK: 4:6. ČK: 1:1 (L. Motl – Ambrož). Diváci: 100.

Lichkov – Boříkovice 3:5 (2:2)
Fakta – branky: Konopka, Všetička, Gerža – Saňák, Kylar, Chládek, Štencl, Švéda. Rozhodčí: Chadima. ŽK: 4:6. Diváci: 100.
Domácí třikrát dotáhli náskok soupeře, přesto to nestačilo ani na bod. Produktivnější hosté v závěru utkání dalšími dvěma góly rozhodli o svém vítězství.

Kunvald – FK Kerhartice 4:0 (2:0)
Fakta – branky: R. Moudrý, M. Šroler, M. Kucej, J. Matějka. Rozhodčí: Sobotka. ŽK: 1:3. Diváci: 50.
Domácí byli po celý zápas produktivnější a aktivnější. Zaslouženě si připsali tři body za vítězství.

Rybník – Rudoltice 1:2
Fakta – branky: Novotný – Macháček, Minář. Bez karet. Diváci: 150.
Domácí si vytvořili mnoho šancí, které ale nedokázali proměnit. Rudoltice tak po zásluze zvítězily.

Mistrovice - Klášterec n.Orl. 2:1
nehlášeno
       
Králíky-Červ.Voda C - Dlouhoňovice 2:1        
nehlášeno

 

Diskusní téma: MUŽI - Prohra v derby: Žichlínek - D.Třešňovec 3:0

TOP 3

Filda 27.04.2011
Mejla, Olda, Lyže

Přidat nový příspěvek