MUŽI - Prvomájová výhra: D.Třešňovec - Rybník 2:0

03.05.2011 13:30

V prvomájovou neděli k nám přicestoval k zápasu 15.kola náš soused v tabulce, mužstvo Rybníka. Zápas měl ukázat, pro koho byly předchozí čarodějnické oslavy náročnější. V první polovině to vypadalo spíše na nás, protože soupeř měl relativně více ze hry a přehrával nás zejména ve středu hřiště. Vážných šancí na obou stranách bylo pramálo a tak se do kabin odcházelo za poločasového stavu 0:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a začali si vypracovávat více šancí, které však zatím zůstaly nevyužity. Hosté naopak začali spíše diskutovat s rozhodčími, který jejich fauly a řeči odměnil kartami o něco bledšími, než byly jejich zářivě kanárkové dresy. Rozhodnutí zápasu tak přišlo v závěrečné čtvrthodince, kdy hosté přišli o dva vyloučené hráče (vždy po 2 ŽK) a nám se naopak podařilo vstřelit dvě branky - nejprve chladnokrevně kolem brankáře zakončil krásnou přihrávku Milana Moravce Olda Kost a pak si oba role prohodili, Milan Moravec hlavou proměnil centr Oldy Kosta. Před početnou diváckou návštěvou jsme tak udrželi třetí místo ve velice vyrovnané tabulce.
Sestava: Šilar R. - Přibyl, Tejkl, Švarc, Jirásek - Seidlman, Macháček, Kost, Chromec - Šilar K., Moravec
Fakta – branky: Kost, Moravec. Rozhodčí: Šejna. ŽK: 0:6, ČK: 0:2. Diváci: 100.
Referát na webu našeho soupeře: http://www.fotbalrybnik.cz/clanky/muzi/15.k.-op-iii.tr.-ne-01.05.-dol.tresnovec---rybnik-2-0--0-0-.html

Boříkovice – Klášterec n O. 3:1
Boříkovice zvítězily zaslouženě, měly více příležitostí ke vstřelení branky a byly i efektivnější. Hosté ale byli domácím zdatným soupeřem. Fakta - branky: Štencl, Švéda 2 – Rous. Rozhodčí: Kolář. ŽK: 2:0. Diváci: 85.

Kerhartice – Lichkov 1:2
Ve 28. minutě vypadl míč po trestném kopu hostů domácímu brankaři a pro Geržu již nebyl problém dopravit ho do branky – 0:1. Druhý poločas začali domácím náporem. V 80. minutě se radovali, když se z trestného kopu trefil Beneš – 1:1. V nastaveném čase rozhodl hostující Kreusel a hosté si překvapivě odvezli všechny 3 body. Fakta – branky: J. Beneš – Gerža, Kreusel. Rozhodčí: Chadima. ŽK: 3:4. Diváci: 30.

Rudoltice – Králíky/Č.V C 2:2

Zápas byl vcelku vyrovnaný. Domácí se ujali vedení a pět minut před koncem hrací doby hosté vyrovnali. Fakta – branky: Z. Stránský, Minář – M. Pařízek. ŽK: 1:0. Diváci: 80.

Dlouhoňovice – Kunvald 2:2
Domácí začali aktivněji a po několika slibných šancích se z rohu prosadil Hubálek – 1:0. Po chybě domácí obrany vyrovnal V. Rous – 1:1. Vzápětí se domácí ujali vedení pohotovou dorážkou Plívy 2:1. Ve druhé půli převzali aktivitu hosté a po množství zahozených šancí na obou stranách se dočkali vyrovnání – 2:2. Fakta – branky: Hubálek, Plíva – V. Rous, Šroler. Rozhodčí: Rot. Diváci: 200.

Žichlínek – Mistrovice 1:3
První poločas se hrál za mírné převahy Mistrovic, což potvrdil poločasový výsledek 0:3. Ve druhém poločase se i přes velkou bojovnost Žichlínku podařilo pouze snížit Skalickému na 1:3. Fakta – rozhodčí: Kočí. ŽK: 0:2. Diváci: 90.

 

Diskusní téma: MUŽI - Prvomájová výhra: D.Třešňovec - Rybník 2:0

TOP 3

Svaja 03.05.2011
Tik, Olda, Příba

Rybník

Machi 03.05.2011
Kluci přečtěte si článek z tohoto zápasu na stránkách Rybníka.. Některé části jsou opravdu perly..
např.: "Nejprve dostal oprávněně první ŽK za stažení protihráče za dres, v zápětí mu byla udělena neoprávněně druhá ŽK za údajný faul na gólmana (na kterého byl však naražen jedním z domácích hráčů)."
čili faul na lyžaře ke konci se, podle soupeře, vůbec nekonal... Panejo...

Re: Rybník

Svaja 03.05.2011
Přečetl a jako vždycky se názory protistran liší....faul na Lyžeho samozřejmě byl a navíc ještě provedený s úmyslem ublížit:-(. Jinak si myslím, že kdyby Rybník hrál dál fotbal a nevykecával se s rozhodčím pak by asi neprohrál....

TOP 3

Filda 03.05.2011
Olda, Mejla, Tik

Přidat nový příspěvek