MUŽI - Těsná prohra: Králíky/ Č.V. C – D.Třešňovec 1:0

10.05.2011 14:16

Domácí kontrolovali hru, hosté z Třešňovce hrozili jen z brejkových situací. Ve druhém poločase se ale hosté nedostali do žádné šance.
Fakta – branka: Pasker. Rozhodčí: Rot. ŽK: 0:0. Diváci: 100.

Komentář ze stránek našeho soupeře:

FC Jiskra Králíky-Červená Voda C hostila na domácí půdě v Králíkách celek Sokola Dolní Třešňovec. Domácí potřebovali tři body do tabulky a za tímto svým cílem šli od prvních minut. Hráči FC Jiskry C byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě zvítězili 1:0 gólem Jakuba Paskera.
V prvním poločase naši hráči kontrolovali hru a střed pole. Soupeř se dostával do šancí pouze z brejkových situací. Tou nejnebezpečnější byla ta z 25. minuty, kdy naše obrana vystavila jednoho z útočníků do ofsajdu, ten však o hru nejevil zájem, ale druhý forvard využil zaváhání stoperů a šel sám na bránu, kterou však přestřelil.
Domácí šli do vedení ve 32. minutě, kdy na volný přímý kop zahrávaný Jirešem nejvýše naskočil Pasker a hostujícímu brankáři nedal šanci - 1:0.
Další šanci měl Skoták, který ve 38. minutě zpoza hranice šestnáctky vystřelil těsně nad. Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně, ale to jim vydrželo maximálně 5 minut. Potom jsme hru ovládli a obrana nepustila hráče Dolního Třešňovce do žádného zakončení.
Naopak několik šancí si vytvořili naši hráči. Pařízek po individuálním průniku zkoušel natřikrát zakončit do branky, ale hostující gólman byl proti. O chvíli později kryl nadvakrát střelu Kostúra z hranice velkého vápna. A obrana si poradila i s rychlým průnikem Kupce do šestnáctky. Zápas se pak pozvolna dohrál až do konce a FC Jiskra C si připsala tři body do tabulky.
FC Jiskra Králíky-Červená Voda C - Sokol Dolní Třešňovec 1:0 (1:0) Branka: 32.Pasker. Rozhodčí: Rot Zdeněk (Žamberk) - Jakubec Václav (Dlouhoňovice), Bednář Jaroslav (Lukavice). ŽK: 1:1. Diváků: 100. Stadión: Králíky.


Klášterec n. O. – Kerhartice 4:2

Mladíci z Kerhartic se v páté minutě ujali vedení Váněm. Poté převzali iniciativu domácí, vytvořili si nejméně čtyři gólové šance, ale branku nedali. Ve druhé půli už byli domácí střelci úspěšnější. V průběhu patnácti minut otočili skóre. Hosté odpověděli vyrovnáním. Domácí ale přidali další dva góly a stav zápasu už udrželi.
Fakta – branky: Šroler, Mitvalský, J. Bartoš, Sabota – Váně, Eliáš. Rozhodčí: Kočí. ŽK: 1:1 Diváci: 120.

Mistrovice – Boříkovice 2:1
Už v 11. minutě se po krásné samostatné akci L. Novotného domácí ujali vedení 1:0. V 65. minutě vyrovnali hosté z přímého kopu na 1:1. Po uplynutí 8 minut se domácí dostali opět do vedení po pěkné akci a zakončení J. Stejskala.
Fakta - branky: L. Novotný, Stejskal – Pražák. Rozhodčí: Böhm. ŽK: 2:2. Diváci: 100.

Lichkov – Dlouhoňovice 1:0

Vyrovnaný průběh utkání změnilo vyloučení Gerži ve 44 min. Převaha hostů byla od té doby znatelná, ale bez efektu. Bojovným domácím zajistil vydřené vítězství svým důrazem v pokutovém území v 65. minutě Bula.
Fakta - branka: Bula. Rozhodčí: Rot . ŽK: 1:3. ČK: 1:1 (Gerža – Musil). Diváci: 100.

Kunvald – Rudoltice 3:3

Fakta – branky: O. Krejsa 2, M. Bednařík – P. Macháček, M. Minář, P. Skalický.

Rybník – Žichlínek 2:0

Za stavu 1:0 hosté neproměnili penaltu.
Fakta – branky: Markl, Maštera. ŽK: 3:0.Diváci: 50.

 

Diskusní téma: MUŽI - Těsná prohra: Králíky/ Č.V. C – D.Třešňovec 1:0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek