MUŽI - Třetí prohra v řadě: Lichkov - D.Třešňovec 1:0

25.05.2011 07:53

V dalším kole nás čekal zápas v Lichkově, který bojuje o záchranu ve III.třídě. Bohužel naše již tak prořídlá sestava dostala vinou zranění a absencí další trhliny a tak jsme museli oprášit několik již spoustu let nevyužitých registraček a do pole postavit také náhradního gólmana.
Na domácím celku byla znát větší sehranost proti naší poslepované sestavě a tak měl o něco více ze hry. V prvním poločase se však tým Lichkova potýkal s velice nepřesnou koncovku a my jsme se do zakončení téměř ani nedostali - do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.
Druhý poločas nabídl již zajímavější podívanou pro diváky a šance přibývaly na obou stranách. My jsme bohužel neproměnili samostatný nájezd ani gólovou hlavičku po centru z přímého kopu a tak nás domácí celek jednou proměněnou šancí 10 minut před koncem potrestal - 1:0.
Prodloužili jsme tak naši nelichotivou bilanci na tři prohry bez vstřeleného gólu v řadě :(
Sestava: Šilar R. - Sonták (Chládek), Mačát J., Švarc, Jirásek - Seidlman (Jadrníček), Ambrož, Moravec, Dorazil A. - Dorazil T. (Motl), Šilar K.
Fakta – branka: Všetička. Rozhodčí: Budina. ŽK: 2:1. Diváci: 80.

Boříkovice - Dlouhoňovice 1:0
V prvním poločase měli domácí více možností ke vstřelení branky, ale dvakrát trefili jen břevno. Hosté měli jednu velkou příležitost, ale ze dvou metrů také přestřelili. Ve druhé půli se tlak domácích ještě zvýšil, ale bez větších gólových možností, a tak o vítězi rozhodl přímý kop, který zahrával Josef Krejčí. V závěru utkání měli hosté velkou šanci ke srovnání stavu, ale váhali tak dlouho, až jim domácí obrana míč odkopla. Fakta - branka: Krejčí. Rozhodčí: Zuzík. ŽK: 1:1. ČK: 1:1 (Tomek - Kaška). Diváci: 50.

Kunvald – Žichlínek 3:0
Prvních deset minut se oba týmy oťukávaly bez gólového efektu. V 17. minutě se domácí ujali vedení. V prvním poločase nastřelili domácí ještě dvakrát břevno. V 50. minutě se konečně osmělili hosté a z trestného kopu stříleli těsně nad domácí branku. V 68. minutě vstřelil druhý gól domácích opět J. Matějka. V 89.minutě se J. Matějka dočkal hattricku, když upravil na konečných 3:0 pro domácí. Fakta - branky: J. Matějka 3. Rozhodčí: Seidl. ŽK: 1:1.

Klášterec n. O. – Rudoltice 2:0

Domácí začali dobře, když Kučírek otevřel skóre v 9. minutě. V první půli měl Klášterec převahu, ale neproměnil nejvyloženější šance. Druhá půle byla vyrovnaná. Domácí si vzpomněli, že Rudoltice ještě nikdy neporazili a začali se obávat o výsledek. Fišer ale proměnil penaltu nařízenou po teči rukou. Fakta – branky: Kučírek, P. Fišer (pen.). Rozhodčí: Vejda. ŽK: 0:1. Diváci: 150.

Mistrovice – Kerhartice 7:0

Celý zápas byl jednoznačně v režii domácích. Ve 13. minutě Matějka u pravé tyče proměnil a oslavil svůj 100. mistrovský gól! Fakta - branky: Matějka 2, Škorpil 2, L. Novotný, Stejskal, Majvald. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 1:0. Diváci: 70.

 

Diskusní téma: MUŽI - Třetí prohra v řadě: Lichkov - D.Třešňovec 1:0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek