MUŽI - Úspěšný vstup do jarní části: D.Třešňovec - Helvíkovice 1:0

12.04.2012 09:02

Premiéru v jarní části sezony měli fotbalisté krajského přeboru III. třídy.

D.Třešňovec – Helvíkovice 1:0 (1:0)
První jarní zápas přinesl aktivní začátek domácích, kteří z několika jasných šancí proměnili pouze jedinou Milanem Moravcem. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale hosté žádnou příležitost na vyrovnání i díky výbornému výkonu brankáře Radka Šilara nevyužili.
Sestava: Šilar R. - Přibyl, Pánik (Pekař), Mačát J. (Dorazil T.), Jirásek - Dorazil A., Jedlinský, Ambrož (Švarc), Mačát D. (Macháček) - Kost, Moravec
Fakta - branka: Moravec, diváci: 50

Kerhartice – Boříkovice 1:2 (1:1)
Hosté šli do  vedení hned v první minutě Duškem. Domácí do poločasu srovnali  Fischerem. Ve druhém poločase se trefil Štencl a hosté si tak překvapivě odvezli 3 body. Fakta – branky: Fischer – Dušek, Štencl. Rozhodčí: R. Papáček. ČK:1:0 (Langer).

D. Čermná- Rudoltice 3:1 (1:1)
Domácí začali aktivně a zaslouženě šli do vedení po krásné brance Pupíka. Poté však vyklidili pozice a trest přišel ještě do poločasu. Hosté vyrovnali stav Martinákem. Ve druhé půli však domácí přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a dvěma góly rozhodli o tom, že body zůstanou doma.  Fakta – branky: Pupík, Bednář, Hubálek – Martinák. Rozhodčí: Prokop. Diváci : 30.

Klášterec n.O. – Dlouhoňovice 3:1 (1:0)
Zápas začal tlakem domácích, kteří si udrželi převahu i po první brance, která padla ve 14. minutě, když Sabotovi přihrál Fišer. V 54. minutě hosté vyrovnali. V posledních patnácti minutách ale domácí přidali ještě dvě branky a zaslouženě vyhráli. Fakta – branky:  Sabota, M. Fišer, Křen – Víša. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 1:1. Diváci: 100.

Rybník – Luková 5:2 (1:2)
Rybník ve druhém poločase hosty přestřílel. Branky: Vrána, Číž, Kareš, Škrob, Novotný – Jedlínksý, Šebrle. ŽK: 3:3. ČK: 0:1. Diváci: 150.

Králíky/Č.  Voda C – Albrechtice 2:2 (PK: 5:6)
Utkání se hrálo za sluníčka i za deště. Soupeř byl po většinu utkání lepší. Domácí vítězství vydřeli po dvou brejcích. Fakta – branky: Kostúr, Záleský – Koutný, Faltus.

Tabulka po 12.kole:

 

Diskusní téma: MUŽI - Úspěšný vstup do jarní části: D.Třešňovec - Helvíkovice 1:0

Hurá - 3 body

Lyžař 12.04.2012
Třikrát hurá..Třešňovec získal tři body. No ale kdyby hosté skóre ve druhé půli otočili, nikdo by se nemohl divit. Příště bychom měli zkusit být o kousek lepší. A to mluvím i o sobě. Snad nám to o víkendu vyjde..

Re: Hurá - 3 body

Radim 14.04.2012
nelblni, Lyže, po takový pauze jsi podal naprosto famozní výkon. MOTM

Přidat nový příspěvek