MUŽI - Venkovní výhra na závěr: Dlouhoňovice - D.Třešňovec 4:5

22.06.2011 08:41

Poslední naše vystoupení se konalo na hřišti v Dlouhoňovicích. Dlouhoňovice měli již jistotu udržení soutěže, a tak se nočekával dramatičtější průběh.
Utkání začalo v ospalém tempu z obou stran. V dalších minutách jsme si však vytvořili několik šancí. Za zmínku stojí střely T. Holečka z větší vzdálenosti, překopnutá branka od M.Moravce a také neúspěšně zakončený nájezd M.Macháčka. Změnu skóre tak obstarali domácí, když se balon dostal k volnému hráči na okraji pokutového území. Hostující gólman se za povedenou prudkou střelou natahoval jen marně. Následně po nešťastné teči hostujícího stopera změnil míč svoji trajektorii a Z.Sonták mohl lovit balon ze sítě podruhé. Poločas tak končil pro nás nepříznivě 2:0. Do druhého poločasu přišli hráči Třešňovce s novým nábojem. Snížení stavu obstaral M.Moravec, kdy po zdařilém průniku "po lajně" a přesné přihrávce našel ve vápně K. Šilara a ten se nemýlil. Tento gól vyburcoval třešňovecké k ještě většímu nasazení, což se opět projevilo i na skóre. Nepřehledná situace na hranici vápna domácích resultovala v nepovedenou střelu M.Seidlmana, která se odrazila k M.Macháčkovi a ten, trochu se štěstím, z otočky vyrovnal na 2:2. Domácí byli evidentně zaskočeni průběhem druhého poločasu. Další gól obstarala třešňovecká legenda T.Holeček, když si po velmi povedené akci vyměnil míč s M.Moravcem a z první zakončil levačkou na vzdálenější tyč. Stav 2:3 však netrval dlouho. Po skrumáži ve vápně hostí a nemohoucnosti odkopnout balon se odrazil míč přesně k tyči a skóre se opět srovnalo. Hostující lavička však přišla s oživením útoku, když vystřídala oba hroty. Odměnou za toto střídání byl gól z rohu, který vstřelil právě střídající Olda Kost. Tento stav však stále nebyl konečný a o změnu se opět postaral dobře nalazený Olda K., když parádním lobem překonal domácího brankáře. Domácím se již podařilo pouze korigovat po neshodě v hostující obraně, a tak se skóre zastavilo vysoko na stavu 4:5. Vzhledem k faktu, že se nám na venkovních hříštích tuto sezónu příliš nedařilo a v uplynulých sezónách jsme v Dlouhoňovicích
body spíše odevzdávali, je tento výsledek velmi povedený.
Autor reportu: Machi
Sestava: Sonták - Mačát J., Jirásek, Švarc, Přibyl - Dorazil A., Macháček, Holeček, Seidlman - Moravec (Dorazil T.), Šilar K.(Kost)
Fakta – branky: Třináctý, Mikyska, Plíva 2 – Šilar, Macháček, Holeček, Kos 2. Rozhodčí: Saňák. ŽK: 2:2. Diváci: 50.

 

Mistrovice –Rudoltice 3:0 (1:0)
V úvodu zápasu mohli jít domácí do vedení, ale Stejskal hlavičkoval jen do brankáře. V 19. minutě se mohli hosté ujmout vedení, ale šanci také zahodili. Ve 40. minutě po špatném odkopu hostů se domácí ujali vedení 1:0 střelou D. Novotného. V 76. minutě pěknou střelou zvýšil Vencl na 2:0. Hned po rozehrání domácí znovu útočili, útok skončil faulem hostů. Trestný kop zahrál Matějka a s pomocí teče ve zdi zakončil skóre zápasu na 3:0. Fakta - branky: Matějka, D. Novotný, Vencl. Rozhodčí: Formánek. ŽK: 1:3. ČK: 0:0. Diváci: 70.

Boříkovice – Rybník 3:1 (2:1)
Hosté přijeli s nadějí, že by mohli v případě vítězství skončit na druhém místě, a tomu podřídili vše. Začali se rozcvičovat už hodinu před utkáním, ale rozcvička byla asi to nejlepší, co v sobotu předvedli. Domácí se chtěli se sezonou také rozloučit výhrou a na hřišti byli v první půli jasně lepší. Po dvou brankách Kylara to bylo ve 23. min. 2:0. Nejprve využil skvělou přihrávku Štencla a pak dorazil přihrávku od Duška. Hosté sice před poločasem snížili, ale když ve druhé půli domácí přidali po úniku Kylara a jeho gólové nahrávce na Švédu třetí branku, bylo o vítězi rozhodnuto. Hosté dohrávali v křeči a lepila se jim i smůla na kopačky, případně jejich šance likvidovala domácí obrana v čele s brankářem. A ani domácí už žádnou svoji možnost nevyužili. Body tak zůstaly v Boříkovicích po zásluze, domácí byli lepší a hlavně gólově efektivnější. Fakta - branky: Kylar 2,Švéda – Petruželek. Rozhodčí: Prokop. ŽK: 2:4. Diváci: 60.

Lichkov – Kunvald 1:1 (0:0)
Hosté se ujali vedení po hlavičce Kuceje v 53. min. V 58. min. neproměnili pokutový kop a v průběhu zápasu taktéž mnoho dalších příležitostí. Domácí vyrovnali v 66. min. po centru Konopky, který umístil do sítě hlavou Matoulek. Fakta - branky: Matoulek – Kucej. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 4:1. Diváci: 50

Kerhartice – Žichlínek 2:1 (0:1)
Fakta – rozhodčí: Sokol. ŽK: 1:6.

 

Diskusní téma: MUŽI - Venkovní výhra na závěr: Dlouhoňovice - D.Třešňovec 4:5

TOP 3

Ales D. 23.06.2011
Holec
Olda
Máča

TOP 3

Machi 22.06.2011
Olda
Mejla
Holec

report

Radim 22.06.2011
Machi nepíše vůbec špatně :-), takový orlický deník by po tobě skočil!

Re: report

Machi 22.06.2011
Kéž by po mě někdo skočil :D

Přidat nový příspěvek