MUŽI - První domácí remíza: D.Třešňovec - Mistrovice 1:1

19.04.2011 13:12

Ve 13.kole jsme na vlastním hřišti přivítali mužstvo Mistrovic, které nás na podzim porazilo 3:0. I tentokrát byli hosté aktivněji hrajícím týmem, ale do zakončení se příliš nedostávali. Naopak my jsme se během prvního poločasu dostali do nadějného brejku, během kterého byl Olda Kost sražen ve vápně a Karel Šilar nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil - 1:0. Poločasové vedení tak bylo velice těsné a do druhého poločasu jsme šli s cílem tento náskok minimálně udržet. Obraz hry se však vůbec nezměnil a soupeř stále častěji držel míč na naší polovině. Šance na naší straně šly spočítat na prstech jedné ruky a družstvo Mistrovic se pomalu nadechovalo k závěrečnému tlaku. Ten byl již (bohužel pro nás) úspěšný, kdy se Stejskal prosadil dobře umístěnou hlavičkou po centru ze strany - 1:1. Zápas tak skončil dělbou bodů, i když soupeř si asi za předvedenou hru zasloužil více. No snad se bude příští neděli v Žichlínku dařit více...
Sestava: Sonták - Přibyl, Tejkl, Švarc, Jirásek - Ambrož, Macháček (Seidlman), Moravec, A.Dorazil (Dušek) - Kost, ŠIlar K. (Chromec)
Fakta – branky: Šilar (pen.) – Stejskal. ŽK: 2:1. Diváci: 100.

Rudoltice – Žichlínek 3:3 (2:2)
Vyrovnané utkání, obě mužstva měla více šancí, než padlo branek. Remíza je spravedlivá.
Fakta – branky: Stránský 3 – Fibikar, Řehák, Motl. Diváci: 120. ŽK: 2:3. Rozhodčí: Šejna.

Dlouhoňovice – Rybník 2:2 (2:1)
V Dlouhoňovicích bylo k vidění průměrné utkání. První půli vyhráli domácí. Ve druhé byli aktivnější hosté a zásluhou Tareše vyrovnali na 2:2.
Fakta – branky: Macháček, Václavek – Tareš 2. ŽK: 1:3. Rozhodčí: Laštovka. Diváci: 100.

Kerhartice – Králíky/ ČV C 3:0
Nehlášeno.

Boříkovice – Kunvald 3:3
Úvod zápasu patřil domácím, kteří se ujali vedení 1:0 brankou z pokutového kopu. Největší šanci hostů zlikvidoval skvělým zákrokem domácí brankář Václavek. Druhý poločas začali lépe hosté a dvěma hlavičkami Krejsy a střelou Lauterbacha po nedorozumění domácí obrany otočili stav zápasu na svoji stranu – 1:3. S domácími to nevypadalo dobře, ale opět se ukázalo, že je třeba hrát až do konce. Po nepochopitelném výpadku dvou nejlepších hráčů Kunvaldu, kteří byli vyloučeni v jednom okamžiku, se domácím naskytla dvojnásobná přesilovka a ti ji využili. Nejprve v obrovské šanci netrefil prázdnou branku Švéda, to do konce zápasu chybělo 6 minut. Pak byl sražen stejný hráč a i druhou penaltu proměnil Kylar – 2:3. Saňák zahrál dlouhou přihrávku za obranu, hostující brankář zaváhal a Švéda hlavičkou srovnal stav na konečných 3:3. V poslední minutě odpustil rozhodčí hostům třetí červenou kartu, když likvidační zákrok střídajícího hráče, který přišel na hřiště asi jen s tím někoho zranit, potrestal pouze žlutou kartou. Hosté ztrátu dvou bodů jednoznačně neunesli a slovně napadali domácí hráče a příznivce i po skončení utkání, což u do této chvíle vedoucího celku překvapilo všechny.
Fakta - branky: Kylar 2 (obě z pen), Švéda - Krejsa 2, Lauterbach. Rozhodčí: Budina. ŽK: 1:6. ČK 0:2 (Krejsa, Rous).

Klášterec n. O. – Lichkov 2:0
Celý zápas měl převahu Klášterec, na jeho půli se hrálo jen výjimečně. Šancí bylo na obou stranách málo. Zápas rozhodlo posledních dvacet minut, když se trefil Fišer. Po nařízené penaltě, kdy Hrdina stáhl v brankovišti míč rukou, stanovil na konečných 2:0. Šroler.
Fakta – branky: Fišer, Šroler (pen). ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (Hrdina). Diváci: 170.

 

Diskusní téma: První domácí remíza: D.Třešňovec - Mistrovice 1:1

TOP 3

Machi 20.04.2011
Sonty, Aleš D., Kondor

TOP 3

Ales D. 19.04.2011
Davina
Sonty
Olda

TOP 3

Svaja 19.04.2011
Těžký hodnotit po takovým zápase!
Davina
Lajka
Olda

TOP3

Filda 19.04.2011
Sonty, Davina, Aleš D.

Přidat nový příspěvek